28 – 30 november, Studieresa till ISIS och Diamond Light Source!

Den 28-30 november besöker vi Rutherford Appleton Laboratory i Harwell utanför Oxford, där neutronacceleratorn ISIS och synkrotronljusanläggningen Diamond Light Source är belägna. Vi får träffa forskare med ansvar för om- och utbyggnader, driftansvariga och personer med inköpsansvar, för att få en bild av möjligheter för svenska och danska företag att bli leverantörer.

Vi avreser på eftermiddagen den 28 november och tillbringar 29 och 30 november med att bli guidade runt anläggningarna. Våra engelska värdar slår generöst upp portarna och ger oss tillgång till massor av information om framtidsplaner, upphandlingsmetoder och teknikbehov.

Du betalar själv resa, hotell, uppehälle och en gemensam middag den 29 november.

KLICKA HÄR FÖR ALL PRAKTISK RESEINFORMATION

LÄNK TILL ANMÄLAN, STUDIERESA 28-30 NOVEMBER

Resan arrangeras av Industriell plattform, Sverige, och BigScience.dk, Danmark, inom det EU-finansierade projektet Cross Border Science and Society/Regional leverantörsbas.

För mer information, kontakta:

Anna Hall
0725-544865
anna.hall@iucsyd.se

Mats Larsson
0733-552411
mats.larsson@iucsyd.se

Arne Jensen
+45 24 64 92 55
arnje@dtu.dk

sammanslagen2