Informationsmöte den 25 januari: Var med och gör affärer på IPAC – nå ut till forskningsmarknaden, Big Science!

Välkommen till informationsmöte den 25 januari, om IPAC 2017 - världens största acceleratormässa, i år med särskilt industrifokus! Visa upp din verksamhet,  knyt viktiga kontakter och nå ut till forskningsmarknaden, Big Science!

Vinnova och IUC Syd vill stödja företag som i samverkan bygger upp bilden av Sverige som ett viktigt leverantörsland för Big Sceince. Inom denna satsning – Team Sweden Big Science – kan du som företagare få stöd med monterrabatt och resebidrag för att delta på IPAC (International Particle Accelerator Conference) som arrangeras i Köpenhamn den 14-17 maj 2017. Värdar för mässan är ESS, MAX IV och Arhus University.

Välkommen till informationsmöte i Malmö den 25 januari! Här får du fördjupad information om IPAC och de olika möjligheterna att delta.

Tid: 25 januari, kl 15 – 17
Plats: Anckargripsgatan 3, Malmö. Lokal Auditoriet

För mer information, kontakta Mats Larsson, mats.larsson@iucsyd.se, 0733-552411, Anna Hall, anna.hall@iucsyd.se, 0725-544865.

Anmälningslänk till informationsmötet den 25 januari 

Anmälningslänk till IPAC 17 i Köpenhamn 14-17 maj 2017

Läs mer om erbjudandet här

Läs mer om IPAC 17 här

Samlingsbild IPAC B